Φορτωτές στο αέριο

Κυριολεκτικά πριν από μερικές δεκαετίες, οι φορτωτές περόνης παρήχθησαν κυρίως στο ντίζελ, αλλά η μεταφορά τους στο φυσικό αέριο, καθώς τα καύσιμα συνέβαλαν στη σημαντική μείωση της εκπομπής επιβλαβών ουσιών στην ατμόσφαιρα από την ανθρωπότητα που βοήθησε ενεργά τη φύση. Επιπλέον, αυτό μειώνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας.

Οι φορτωτές ντίζελ και βενζίνης πληγούν πολύ έντονα από την υγεία των οδηγών, ειδικά αν η εργασία πραγματοποιείται σε μικρούς μη μονοδωμένους χώρους. Ως εναλλακτική λύση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ηλεκτρικοί φορτωτές, αλλά μαζί τους δημιουργούνται ένα τεράστιο ποσό ταλαιπωρίας: έχουν λιγότερη ισχύ και η περίοδος μεταξύ επαναφορτιζόμενων επαναφορτιζόμενων μπαταριών είναι πολύ μικρή για να εκτελέσει εργασία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι το υψηλό κόστος τους όταν λαμβάνονται υπόψη ότι η μέση διάρκεια ζωής του μηχανήματος δεν υπερβαίνει τα δύο χρόνια.

Η χρήση φορτωτών αερίου έχει σημαντικά ποσότητα πλεονεκτημάτων. Για παράδειγμα, το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο, αν και τα χαρακτηριστικά πρόσφυσης παραμένουν τα ίδια. Επιπλέον, η καύση καυσίμου είναι σχετικά καθαρή, η οποία σας επιτρέπει να αλλάξετε το λάδι του κινητήρα κατά 70% λιγότερο συχνά, και αυτό με τη σειρά σας εξοικονομεί χρήματα. Ταυτόχρονα, η διάρκεια ζωής του μηχανισμού σύνδεσης στροφάλου αυξάνεται, αλλά γίνεται πολύ πιο ήσυχο - ο θόρυβος είναι μόνο εντός 5 dB. Η χειροκίνητη ρύθμιση μπορεί να αυξηθεί η ισχύς και το twink. Μην ξεχνάτε ότι το επίπεδο τοξικότητας είναι πολύ χαμηλό.

Οι επαγγελματίες υπολογίστηκαν ότι το κόστος που αποσκοπεί στον επανασύνδεσμο του μηχανήματος για τα καύσιμα φυσικού αερίου αποπληρωθεί σε μόλις ένα χρόνο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Πρώτον, το αέριο είναι πολύ φθηνότερο από οποιαδήποτε βενζίνη, ακόμη και αν λάβετε υπόψη το ντίζελ. Δεύτερον, όπως ήδη αναφέρθηκε, μπορεί να αποθηκευτεί στη χρήση του πετρελαίου. Επανασύνδεση Ο φορτωτής σας στην Ευρώπη μπορεί να είναι από 1,5 χιλιάδες ευρώ (μίγμα βουτανίου και προπανίου) έως 2-ο (συμπιεσμένο αέριο). Προσαρμογή του φορτωτή σε αέριο από τη βενζίνη είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι από έναν κινητήρα ντίζελ, μην το ξεχάσετε.

Παγκόσμια καύσιμα αερίου για φορτωτές κατά 65% φθηνότερο από τον τύπο της βενζίνης ή του καυσίμου ντίζελ. Επιπλέον, τα έξοδα συντήρησης και η αναδιάρθρωση του αυτοκινήτου αφαιρέστε σχεδόν αμέσως. Οι κινητήρες παραμένουν στην υγεία ακόμη και υπό τέτοιες συνθήκες ως χαμηλές θερμοκρασίες.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι φορτωτές αερίου έχουν ένα τεράστιο ποσό πλεονεκτημάτων. Εάν οι αποθήκες δεν είναι μεγάλες περιοχές, αλλά είναι εντατικοί φορτωτές εργασίας, μεταφέρονται βαριά φορτία, το αέριο είναι η επιλογή σας. https://pamestoiximacasino.eu/
Θέλετε να πάμε παραπάνω;
επικοινωνήστε μαζί μας!ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 2105744607
Ακολουθήστε μας
Διαδώστε
537e946f09bc97a8afbf84fa66e73875