Σύμπτυξη: Οργή: Friv Επισκόπηση

Το αρχικό "Collapse" αποδείχθηκε ένα μάλλον αμφιλεγόμενο παιχνίδι. Αφενός, σε αντίθεση με τα περισσότερα εγχώρια (ή σχεδόν οικιακά) προϊόντα, το πνευματικό τέκνο του ουκρανικού στούντιο Creoteam είχε το δικό του ασυνήθιστο ύφος. Οι τοπικές μετα-αποκαλυπτικό τοπίο, εμπνευσμένο από είτε το «Stalker» , ή Half-Life 2 , μερικές φορές εντυπωσιακά, αλλά καλά επιλεγμένη μουσική - γοητευμένος. Αλλά από την άλλη, αξίζει να αρχίσουμε να το παίξουμε.καθώς όλα τα συναισθήματα ξεθωριάζουν. Περιμένουμε μια βαρετή μάχη με σπαθιά διαστρεβλωμένη με θλιβερές μετα-πυροβολισμούς. Μόνο ένας ξεχωριστός κόσμος και σε ορισμένες περιπτώσεις επιτυχημένα ευρήματα αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στο τελευταίο "αφεντικό". Ωστόσο, όταν οι τελικές πιστώσεις ανιχνεύθηκαν στην οθόνη, περίεργα, ήθελα περισσότερα. Και πήραμε "περισσότερα" - με τη μορφή ενός addon που ονομάζεται "Collapse: Rage" . Έχει φτάσει το έργο σε νέο επίπεδο; Ή έμεινε ένα ακατανόητο μικρό πράγμα για έναν ερασιτέχνη;

Ίσως το κύριο μειονέκτημα της κατάρρευσηςδείγμα του 2008 - ένας τεχνητός, εξαιρετικά συμβατικός διαχωρισμός των φιλονικιών σε περιφράξεις και πυροβολισμούς. Είναι ένα είδος μηχανικής δύο στρώσεων - πυροβολούμε μόνο μισά παιχνίδια, μισά παιχνίδια, αλλά μόνο το σπαθί. Δεν ήταν δυνατόν να προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε μάχη μεγάλου βεληνεκούς με τον γείτονα - οι εχθροί που σύμφωνα με την ιδέα των συγγραφέων θα έπρεπε να πεθάνουν από τη γραμμή από το πολυβόλο, ήταν εντελώς ακατανόητο να αντιστέκονται σε μια ντουζίνα ισχυρών χτυπήματος με ένα γείσο. Κατά συνέπεια, οι γεννημένοι ξιφομάχοι έδειξαν εξίσου αξιοζήλευτη ανοσία στα τραύματα με σφαίρες. Επιπλέον, οι προγραμματιστές ορκίστηκαν κυριολεκτικά να επανασυνδέσουν το σύστημα μάχης και να μας δώσουν περισσότερη ελευθερία στις μάχες. Τώρα θα καταλάβουμε αν κάτι έχει αλλάξει σε δύο χρόνια.

Μια βασική καινοτομία στον Rage ήταν η ικανότητα βελτίωσης των δεξιοτήτων του πρωταγωνιστή. Παίξτε σήμερα στο τα καλύτερα παιχνίδια www.friv2online.com" friv να παίξετε online σε αυτή την ιστοσελίδα. Το πρόγραμμα είναι κλασικό - για τους σκοτωμένους εχθρούς απολαμβάνουμε εμπειρία, η οποία αποθηκεύεται σε ειδική κλίμακα. Όταν η λωρίδα γεμίζει με πολύτιμο "expo", μας δίνουν σημεία βελτίωσης. Τους ξοδεύουμε για την κατάρτιση κάποιων δεξιοτήτων. Μπορείτε να ενισχύσετε είτε διαθέσιμους συνδυασμούς, είτε ένα από τα τέσσερα ενεργειακά χτυπήματα.

Οι συγγραφείς επιμένουν ότι η πορεία ανάπτυξης θα εξαρτηθεί από την αναπτυξιακή πορεία που ακολουθούμε. Το γεγονός είναι ότι κάθε σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων (και υπάρχουν συνολικά πέντε) έχει τη δική της εξειδίκευση. Χρησιμοποιούμε ένα σύνθετο κομμάτι - κάνουμε πολλές ζημιές στους κακοποιούς, αλλά δεν παίρνουμε καλούδια. Επιλέγουμε ένα άλλο - οι εχθροί σχεδόν δεν χάνουν την υγεία τους και μας γελούν, αλλά αν τους σκοτώσουμε, θα κερδίσουμε, για παράδειγμα, περισσότερη εμπειρία ή ακόμα και να θεραπεύσουμε. Το σύστημα είναι περίεργο και κάνει τους αγώνες πιο διαφορετικούς - τώρα δεν εναλλάσσουμε κοπές με διάτρηση σε τυχαία σειρά, αλλά χρησιμοποιούμε συνειδητά μία ή την άλλη τεχνική.

Αλλά ακόμα, το "Rage" παραμένει μία φορά. Τα επίπεδα είναι γραμμικά, το gameplay, για να το θέσω ήπια, ανεπιτήδευτο. Εμφανίστηκε στην τοποθεσία, πέρασε δύο μέτρα - τους εχθρούς. Τραβήξτε όλους, πιέζοντας το διακόπτη - τους εχθρούς. Έτρεξαν με το σπαθί, ανέβηκαν πάνω από το φράχτη - και πάλι τους εχθρούς. Και έτσι - τέσσερα κεφάλαια. Ποια είναι η διαφορά, τι είδους δεξιότητα αναπτύσσουμε πιο απότομα; Αυτό που συμβαίνει γύρω από αυτό αλλάζει ελάχιστα, και οι ενέργειές μας - ακόμα λιγότερες.

Έχουμε λάβει την πολυπόθητη ελευθερία; Ναι Creoteamεπιτρέπεται να ασχοληθεί με τα τέρατα και τους ανθρώπους με οποιονδήποτε τρόπο - τώρα όλοι οι εχθροί είναι εξίσου επιρρεπείς στο να οδηγήσουν και στην αποκοπή του Rodan. Αλλά αυτή η ελευθερία είναι σάπια. Το αλάτι είναι αυτό - για τους εχθρούς που σκοτώθηκαν από το πυροβολισμό, η εμπειρία δεν δίνεται. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε τρία κεφάλαια ψιλοκομμένα φρικιά από ένα καραμπίνα, και στον τελικό ξαφνικά ήθελε να χρησιμοποιήσει μια λεπίδα, τότε οι αντίπαλοι γρήγορα και αποφασιστικά κρέμονται pretzels σε σας. Ναι, και δεν μπορείτε να φτάσετε στους μηχανότρατες - η αρχιτεκτονική των επιπέδων είναι πρωτόγονη και δεν παρέχει μια τέτοια επιλογή. Οι συγγραφείς φαίνεται να λένε: "Λοιπόν, τώρα μπορείτε να περάσετε από την " κατάρρευση " όπως θέλετε! Όλοι έκαναν όπως ρωτήσατε! "Και χαμογελούν τόσο αλαζονικά ...

Τι άλλο υπάρχει στο Rage ; Πρωταρχική ικανότητα να σκοτώσει rancor σε μερικά εγκεφαλικά επεισόδια. Ένα κομμάτι της πλοκής, που θυμίζει τον εαυτό της μόνο από παρατεταμένες τηλεφωνικές συνομιλίες των ηρώων και μερικά κλιπ. (Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το τοπικό σενάριο μπορεί να ταιριάζει αν το επιθυμείτε σε σύντομο μορφότυπο του ρυμουλκούμενου, χωρίς να χάσει ούτε ένα γραμμάριο σημασιολογικού φορτίου.) Επίσης, έσπασαν το σύστημα επίτευξης, το οποίο είναι ευχάριστο για τους ανθρώπους να κερδίζουν χωρίς ζωή, κατά τη γνώμη μας. Τέλος, εμφανίστηκαν τρεις νέες λειτουργίες. Η ουσία του "Arena" και "Tests", κατά κανόνα, καταλήγει στην εξόντωση των τεράτων, των ληστών και των πολεμιστών σε μικρές κλειστές περιοχές. Το "Hardcore" προσφέρει να περάσει ξανά το παιχνίδι, με λιγότερα σημεία ελέγχου και διαφορετική διάταξη εχθρών.

Συνοψίζοντας. Η βασική μηχανική της κατάρρευσηςτο συμπλήρωμα σχεδόν δεν άλλαξε και τα κύρια κενά παρέμειναν σε ισχύ. Το μερίδιο του λέοντος στις τοπικές καινοτομίες, όπως βλέπετε, είναι χιλιάδες φωτιστικά, τα οποία ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο δεν χρειαζόμαστε κανείς. Ξεχνώντας να γεμίσουν όλες τις αξιοσημείωτες ατέλειες, οι συγγραφείς με τεράστιο ζήλο κρέμασαν τη δημιουργία τους με άχρηστες πούλιες. Λοιπόν, τώρα με το ιστορικό τους, ακόμη και οι συνεργάτες από την GSC , βγάζοντας φρέσκα μεταγενέστερα αποτελέσματα στην παλιά μηχανή Stalker , φαίνεται να είναι οι κινητήριες δυνάμεις της προόδου.

Πλεονεκτήματα: πρωτότυπο κόσμο? μερικές φορές κινηματογραφικές μάχες ξίφους? περίεργο σύστημα βελτιώσεων.
Μειονεκτήματα: ακόμα μη ενδιαφέροντα shootout. Υπάρχουν πολλές καινοτομίες, αλλά σχεδόν όλες είναι άχρηστες. ασήμαντη διάρκεια. γραμμικότητα στο χειρότερο.

Θέλετε να πάμε παραπάνω;
επικοινωνήστε μαζί μας!ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 2105744607
Ακολουθήστε μας
Διαδώστε