Καταχώρηση domain names με ελληνική κατάληξη ελ

image

Ξεκίνησε η καταχώρηση ονομάτων χώρου με κατάληξη ".ελ", όπως ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Τα domain names με κατάληξη .ελ είναι πλέον διαθέσιμα προς κατοχύρωση από τις 10 Ιουλίου 2018.

Σχετική ανακοίνωση

"Bάζουμε τελεία και .ελληνικά"

Με αφετηρία τη 10η Ιουλίου 2018 και ώρα 11:00 ξεκίνησε η λειτουργία του Μητρώου Ονομάτων Χώρου (domain names) με κατάληξη .ελ

Για το τρίμηνο, 10 Ιουλίου - 10 Οκτωβρίου 2018, οι κάτοχοι ήδη εκχωρημένων domain names .gr θα μπορούν με προτεραιότητα να καταχωρήσουν το ίδιο ή ομόγραφο domain name με κατάληξη .ελ. Εάν ωστόσο, το ζητούμενο domain name με κατάληξη .ελ δεν είναι ίδιο ή ομόγραφο με κάποιο ήδη εκχωρημένο domain name .gr, θα μπορεί να εκχωρηθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Μητρώου.

Μετά το πέρας του τριμήνου παύουν να ισχύουν οι παραπάνω περιορισμοί και όλα τα μη δεσμευμένα domain names με κατάληξη .ελ θα είναι διαθέσιμα προς εκχώρηση σε κάθε ενδιαφερόμενο, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό της ΕΕΤΤ.

Ενισχύστε την online ταυτότητα της επιχείρησης σας, με έδρα την Ελλάδα κατοχυρώνοντας τώρα το domain name σας και με κατάληξη .ελ.

Εξασφαλίστε τώρα το δικό σας .ελ domain name εδώ

Θέλετε να πάμε παραπάνω;
επικοινωνήστε μαζί μας!ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 215 215 1245

image

Ακολουθήστε μας
Διαδώστε