Λεξικό

Authentication

Σημαίνει αυθεντικό ή πιστοποιημένο. Συγκεκριμένα αναφέρεται στην  αναγνώριση της παρεχόμενης ασφάλειας ενός δικτύου υπολογιστών, το οποίο καθορίζει την ταυτότητα του χρήστη.

Attract

Ο όρος Attract δηλαδή προσέλκυση επισκεπτών αποτελεί το πρώτο στάδιο του Inbound Marketing.
Για αρχή θεωρούμε ότι το κοινό δεν γνωρίζει ακόμα την επιχείρησή μας. Είναι θεωρητικά άγνωστοι σε εμάς και οι ίδιοι δεν έχουν λάβει κάποια πληροφορία σχετικά με αυτά που μπορούμε να τους προσφέρουμε. Όμως δεν θέλουμε απλά κίνηση στο site μας, θέλουμε τη σωστή κίνηση. Θέλουμε τους ανθρώπους που είναι πιο πιθανό να γίνουν leads, και, τελικά, ευχαριστημένοι πελάτες. Ποιοι είναι όμως οι «σωστοί» άνθρωποι; Οι ιδανικοί πελάτες είναι οι άνθρωποι στους οποίους έχει χτιστεί ολόκληρη η επιχείρηση μας.

ASP

Active Server Pages (ASP), ASP αρχεία, τα οποία χρησιμοποιούνται από Web developers για την ανάπτυξη ιστοσελίδων και web εφαρμογών με πιο εύκολο, γρήγορο και δυναμικό τρόπο.
Πρόκειται για κανονικές HTML σελίδες με ενσωματωμένα scripts. Τα scripts μπορεί να είναι γραμμένα σε οποιαδήποτε γλώσσα και διεκπεραιώνονται όταν καλέσει κανείς την ηλεκτρονική διεύθυνση του αρχείου.

Animated GIF

Ειδική διάταξη εικόνων οι οποίες τοποθετούμενες διαδοχικά υπό μορφή δακτυλικού σινεμά δίνουν την ψευδαίσθηση της κίνησης (animation). Τα κινούμενα banners και buttons τις περισσότερες φορές έχουν αυτή την μορφή αρχείου (.gif)

AMP

AMP is a way to build web pages for static content that render fast. AMP in action consists of three different parts:

AMP HTML is HTML with some restrictions for reliable performance and some extensions for building rich content beyond basic HTML. The AMP JS library ensures the fast rendering of AMP HTML pages. The Google AMP Cache can be used to serve cached AMP HTML pages.

Alt Text (Alternative Text)

Το περιγραφικό κείμενο το οποίο εμφανίζεται όταν μετακινούμε το mouse pointer πάνω από κάποια εικόνα ή μία διαφήμιση στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα Alt Text είναι η περιγραφή "Click Here" που συνήθως εμφανίζεται όταν μετακινείται το mouse επάνω από ένα Banner. Το Alt Text εμφανίζεται επίσης στη θέση ενός Banner πριν αυτό εμφανιστεί.

Affiliate Marketing

Είναι μια στρατηγική online marketing η οποία επιτρέπει το μοίρασμα των εσόδων μεταξύ των διαφημιζόμενων και των affiliates (συνεργατών ή online publishers). Οι affiliates προωθούν στις ιστοσελίδες τους τα προϊόντα των διαφημιζόμενων και κερδίζουν χρήματα από τις πωλήσεις που προκύπτουν.

Adwords

Το Google AdWords είναι μια online υπηρεσία διαφήμισης που λειτουργεί εν είδει δημοπρασίας για την προβολή ενός σύντομου διαφημιστικού μηνύματος.

Administrator ή Admin

Ο τεχνικός που έχει αποκλειστική και κύρια αρμοδιότητα τη γενική παρακολούθηση, ρύθμιση και συντήρηση ενός υπολογιστικού συστήματος (system administrator), ενός δικτύου (network administrator), ενός προγράμματος (program administrator).

Address

Διεύθυνση. Μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail address) έχει τη μορφή myname@cdl.gr ενώ μια διεύθυνση στο lnternet (web address) έχει τη μορφή www.cdl.gr

Account

Ο λογαριασμός πρόσβασης στο lnternet μέσω ενός ISP (Internet Service Provider).
Θέλετε να πάμε παραπάνω;
επικοινωνήστε μαζί μας!ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 215 215 1245

image

Ακολουθήστε μας
Διαδώστε