Λεξικό

Wordpress

Το WordPress είναι λογισμικό ιστολογίου και πλατφόρμα δημοσιεύσεων, γραμμένο σε PHP και MySQL. Συχνά τροποποιείται για χρήση ως Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Έχει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων μιας αρχιτεκτονικής για πρόσθετες λειτουργίες, και ενός συστήματος προτύπων. Το WordPress χρησιμοποιείται σε περισσότερα από το 14% των 1.000.000 μεγαλύτερων ιστότοπων.

website

Ένας ιστότοπος, ιστοχώρος ή διαδικτυακός τόπος είναι μία συλλογή από ιστοσελίδες, εικόνες, βίντεο και άλλα ψηφιακά στοιχεία, τα οποία φιλοξενούνται στο ίδιο domain (περιοχή) του Παγκόσμιου Ιστού. Βασίζεται στην υπηρεσία www (world wide web - παγκόσμιος ιστός), μια από τις υπηρεσίες που παρέχονται στο Διαδίκτυο, με τη χρησιμοποίηση του πρωτοκόλλου http. Η υπηρεσία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του ίντερνετ να δημιουργήσουν οποιουδήποτε είδους περιεχόμενο στις ιστοσελίδες τους. Το σύνολο των ιστοτόπων αποτελεί το world wide web (www).

Webinar

Webinar είναι ένα είδος σεμιναρίου εξ' αποστάσεως. Στην ουσία πρόκειται για μία ή περισσότερες διαλέξεις οι οποίες γίνονται μέσω διαδικτύου όπως προκύπτει και από την ονομοσία που βγαίνει από τις λέξεις web και seminar. Τα webinar είναι συνήθως μαγνητοσκοπημένα χωρίς όμως αυτό να είναι δεσμευτικό καθώς μπορούν να μεταδίδονται και με live streaming .

Web Hosting

Το Web hosting είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας η οποία επιτρέπει σε ένα χρήστη (ιδιώτη, οργανισμό ή εταιρία) να "ανεβάσει" στο διαδίκτυο την ιστοσελίδα του και να είναι προσβάσιμο σε όλους του χρήστες του διαδικτύου.

Web analytics

Τα στατιστικά Web analytics αποτελούν μια μέτρηση, συλλογή, ανάλυση και παρουσίαση των δεδομένων του διαδικτύου για τους σκοπούς κατανόησης και τη βελτιστοποίησης της χρήσης των ιστοσελίδων.
Θέλετε να πάμε παραπάνω;
επικοινωνήστε μαζί μας!ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 215 215 1245

image

Ακολουθήστε μας
Διαδώστε