Αγάπη: Friv Επισκόπηση

Λόγω του προσωπικού αιτήματος του δημιουργού του, Eskil'a Steenberg , η ΑΓΑΠΗ δεν θα βαθμολογηθεί. Ρωτήστε, τι γίνεται με τη μεταφορά της εικόνας του παιχνιδιού, δείχνοντας τους πιθανούς αγοραστές; Ένα τέτοιο πράγμα - τα ελαττώματα στο σχεδιασμό μπορούν να εξαφανιστούν αμέσως μετά τη δημοσίευση του άρθρου. Ο Eskil είπε ότι ο πελάτης ΑΓΑΠΗ ενημερώνεται συχνά, και με "συχνά" σημαίνει "καθημερινά" σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι ενημερώσεις μπορούν να περιέχουν όχι μόνο διορθώσεις σφαλμάτων, αλλά και νέες "δυνατότητες".

Αλλά για να φανταστεί κανείς τουλάχιστον σε γενικές γραμμές τι είναι η ΑΓΑΠΗ , πρέπει να το περιγράψεις. Αυτό δεν είναι ούτε ένα άρθρο, αλλά ένα ημερολόγιο - ο συγγραφέας μιλάει για τις εντυπώσεις του. Δεν μπορεί να υπάρξουν άλλες - αρχικές συνθήκες στην ΑΓΑΠΗδιαφορετικοί πόροι με την κλασική έννοια απουσιάζουν. Μόνο το μοντέλο πωλήσεων είναι σχεδόν παραδοσιακό - δέκα ευρώ το μήνα.

Περπάτησε στον κόσμο. Εδώ πρέπει να αναζητήσετε μερικά σύμβολα και να τα φέρετε στον οικισμό σας. Παίξτε σήμερα στο τα καλύτερα παιχνίδια friv να παίξετε online σε αυτή την ιστοσελίδα.

Βρήκα ένα σύμβολο, αλλά έπρεπε να φτάσω σε αυτό με κάποιο τρόπο πονηρά - ήταν στο βωμό, ο οποίος άρχισε να καταρρέει κάτω από τα πόδια του χαρακτήρα. Ως αποτέλεσμα, ήταν στο νερό και πήγε να respawn. Έμαθα ότι ο ήρωας δεν βυθίζεται αν θα έχει υποβρύχιο εξοπλισμό μαζί του.

Αντιμέτωποι με άλλους χαρακτήρες - σε βαριά καπέλα και από μακριά σαν μανιτάρια. Άνοιξαν φωτιά, αλλά εγώ, χρησιμοποιώντας ένα blaster, νίκησα και αναπληρώσα τα αποθέματα ενέργειας, παίρνοντας κάποια πράγματα από αυτά.

Υπάρχει terraforming! Δηλαδή, μπορείτε να χτίσετε έναν τοίχο γύρω από τη βάση, να κάνετε τον πύργο! Χωρίς περιορισμούς - σχεδόν κάθε βράχος μπορεί να μετατραπεί σε μια βαθιά τρύπα. Ή δημιουργήστε ένα οροπέδιο από το κοίλο. Ήδη συναντήσαμε ανθρωπογενή βουνά και άλλες αρχιτεκτονικές απολαύσεις.

Βρήκα μια άλλη φυλή. Συγνώμη τους ντόπιους. Στην αρχή δεν έκαναν τίποτα, ήσαν σιωπηλοί για λίγο και μόνο τότε άρχισαν να πυροβολούν. Προειδοποίησε τον εαυτό του για τον κίνδυνο - φαίνεται ότι είναι ανώτεροι από εμάς στον αριθμό των χαρακτήρων και των αριθμών. Οι μέχρι στιγμής μας είναι μόνο ισοπέδωση του εδάφους, δεν υπάρχει λόγος για ένα απόθεμα συμβόλων.
Το LOVE τρέχει σε ιδιόκτητη τεχνολογία που δημιουργήθηκε από την Eskil . Ο κινητήρας Quel Solaar ονομάζεται, αν και δεν είναι καν ένας κινητήρας, αλλά ένα πλήρες σύνολο εργαλείων που μπορεί κανείς να κατεβάσει από τον επίσημο ιστότοπο. Ο κόσμος του παιχνιδιού υπολογίζεται και δημιουργείται απευθείας στον υπολογιστή με τον πελάτη LOVE σε λειτουργία .
Οι απαιτήσεις του συστήματος δεν απομακρύνονται από αυτό, ο ίδιος ο κατασκευαστής συστήνει να χρησιμοποιήσει κάρτες γραφικών για $ 150 για σταθερή λειτουργία και οι απαιτήσεις σύνδεσης είναι ακόμη χαμηλότερες - υπάρχουν αναφορές για ένα κανονικό παιχνίδι ακόμα και με ταχύτητα 64 Kbps. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ρωσικοί εξυπηρετητές, οπότε η γραμμή πρέπει να αυξηθεί τουλάχιστον στα 128 Kbps.
Το πρωτόκολλο Verse, το οποίο σχεδιάστηκε αρχικά για τη δικτύωση, χρησιμοποιείται επίσης. Αν ένα άτομο χτίσει μια γέφυρα πάνω από την άβυσσο ή σκάψει μια δεξαμενή, άλλοι θα τα δουν αμέσως και θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν. Στην πραγματικότητα, με τη βοήθεια αυτού του πρωτοκόλλου, έχει πραγματοποιηθεί η ευκαιρία να αλλάξει ο κόσμος από κοινού.

Πήγαμε σε ένα μισό άδειο αγγλικό server - φαίνεται ότι μόνο οι πρώτες φυλές εμφανίστηκαν σε αυτό. Παρ 'όλα αυτά, η θέση του καταφυγίου μας είναι πολύ ευχάριστη: υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες, κάποιος έχει σοβαρά φροντίδα για την εμποτισμό της "βάσης" - αφενός, όλοι οι σημαντικοί πόροι είναι υψηλοί και ένα στενό μονοπάτι οδηγεί σε αυτούς, το οποίο είναι εύκολο να ελεγχθεί. Από την άλλη - κάτω είναι μια πραγματική τάφρος νερού. Με μια λέξη, βρισκόμαστε σε ένα εμπορεύσιμο υπόστεγο.

Πολλοί δεσμεύονται εδώ για να επικοινωνήσουν. Στη φυλή κάνετε τα πάντα για το κοινό καλό, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το έφερε σύμβολο. Ωστόσο, ο διαχωρισμός των καθηκόντων είναι επίσης σημαντικός - κάποιος ψάχνει για σύμβολα, ενώ κάποιος ισοπεδώνει το έδαφος ή στέκεται στην άμυνα. Συνήθως ο καθένας κάνει αυτό που τους αρέσει.

Βρήκε μια πηγή ενέργειας. Το ενεργειακό πηγάδι σας επιτρέπει να το κατευθύνετε ... κάπου. Δεν ξέρουμε γιατί.

Η χρήση ενέργειας απαιτεί ενέργεια. Χωρίς αυτό, ένας χαρακτήρας δεν μπορεί να δημιουργήσει κάτι σοβαρό - να χτίσει έναν τοίχο ή να δημιουργήσει ένα δωμάτιο.

Έμαθε! Αποδεικνύεται ότι αυτό έγινε ειδικά έτσι ώστε οι παίκτες να κατασκευάσουν γρήγορα μια μονάδα παραγωγής ειδικών δοχείων ενέργειας. Βαθμολογήσαμε λίγα - και τώρα υπάρχει αρκετή ενέργεια ακόμη και για να αυξηθεί ολόκληρη η βάση ακόμη υψηλότερα!

Μάθαμε πώς να διαχειριζόμαστε την ενέργεια χρησιμοποιώντας το σύμβολο "Διαμόρφωση". Γνωρίζοντας τις συντεταγμένες, μπορείτε να κατευθύνετε μια δέσμη ενέργειας όπου θέλετε. Αν το στείλετε σε έναν ειδικό πομπό, τότε θα είναι σε θέση να πάει εκεί όπου η δέσμη πηγής δεν μπορεί να "τελειώσει".

Μετά από μισή ώρα, το καταλάβαμε εντελώς. Η ηλεκτρική ενέργεια κατευθύνεται ως εξής:
1. Οι συντεταγμένες οδηγούνται μέσα.
2. Η δέσμη ανακατευθύνεται.
3. Συνεχίζουμε.

Αισθανόμαστε σαν τέτοιοι μηχανικοί - ένας από τους πρώτους MMOs όπου πρέπει να καταλάβεις όχι τα στατιστικά του χαρακτήρα, αλλά το έργο του μηχανισμού, χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημά του.

Καθιέρωσε την παραγωγή δοχείων ενέργειας και κιτ πρώτων βοηθειών! Η φυλή μας θα είναι όμορφη. Σχεδιάζουμε την απογραφή του ακινήτου.

Έκαναν μια μη προγραμματισμένη επιδρομή στην επικράτεια ενός εχθρικού AI. Φαινόταν έτσι: μόλις περπατούσαμε, μπήκαμε σε bots. Πήραμε blasters και άρχισε να γυρίζει. Μετά την έρευνα στην περιοχή, βρήκαν ένα σύμβολο και το έφεραν στον οικισμό τους.

Μετά την είσοδο στο παιχνίδι, είδαν το μήνυμα: "Κατευθύνετε κατά μήκος του βέλους για να ενταχθείτε στον οικισμό." Συνεπώς, αυτή η ισχυρή κατοικία, το φρούριο με πολλά σύμβολα και μέσα άμυνας δεν είναι πια. Δεν ξέρω πόσες ώρες έχει αυξηθεί, αλλά έχει πέσει πολύ γρήγορα. Οι επιζώντες προφανώς μετανάστευσαν. Όταν περπατούσαμε σε ένα νέο μέρος, συναντήσαμε αρκετές πέτρες με μηνύματα όπως "Μια φυλή έχτισε έναν τέτοιο οικισμό εδώ".

Αλλά υπήρχαν μόνο ερείπια κοντά, ίχνη αμυντικών δομών και σύμβολα αριστερά. Τώρα τα βλέπετε πολύ διαφορετικά.

Ο οικισμός βρίσκεται σε ένα μικρό λιβάδι, μόλις καλύπτεται από βράχια. Έχει ήδη αρκετά σύμβολα και πομπούς ενέργειας. Τώρα, ας εγκατασταθούμε εδώ, αν και αυτό δεν συγκρίνεται με την παλιά βάση. Και δεν είναι γνωστό πόσες ώρες το χωριό θα μετατραπεί στα ίδια ερείπια που περάσαμε πρόσφατα.

Στην ΑΓΑΠΗ, συνάντησα ένα εύρημα που άλλα ΜΜΜ δεν είχαν. Οι προηγούμενες ενέργειες αποθηκεύονται. Αυξημένα βουνά, κτίρια, ολόκληρες πόλεις - τα πάντα παραμένουν. Και παίζοντας, αφήνετε ένα ίχνος που οι άλλοι άνθρωποι θα ακολουθήσουν μετά από σας.

Συναντήσαμε έναν πραγματικό γκουρού αυτού του παιχνιδιού. Τουλάχιστον ξέρει πώς λειτουργούν τα πράγματα. Καταστράφηκαν όλες οι πόλεις μπροστά μας, όχι άνθρωποι, αλλά bots - άλλοι χαρακτήρες που οδηγούνται από τεχνητή νοημοσύνη (τον Απρίλιο του 2010 δεν είχαν εισαγάγει το σύστημα PvP και όλοι οι άνθρωποι ήταν στην ίδια πλευρά). Αργά ή γρήγορα θα βρουν κάποια πόλη και θα την επιτεθούν. Και πρέπει να ενωθούν για να εξοπλίσουν τη βάση πριν φτάσουν. Ενεργοποιήστε το ηλεκτρικό ρεύμα, βρείτε τα απαραίτητα σύμβολα και προστατέψτε τον εαυτό σας. Έχουμε μάθει πολλά για τον τοπικό κόσμο (μοιάζει με έναν πλανήτη, οπότε υπάρχει ένας πραγματικός στρογγυλός ορίζοντας), για διακομιστές και σύμβολα.

Ένα σύμβολο δεν είναι μόνο όπλο. Αυτή είναι οποιαδήποτε ενέργεια που ξεπερνά το "πάρει, άλμα, περάσει". Το σύμβολο "blaster" σάς επιτρέπει να πυροβολείτε, η ενισχυμένη έκδοση του, "hyperbuster", καθιστά δυνατή την λήψη ακόμα πιο δροσερό.

Κατά τη στιγμή της σύνταξης του υλικού στην ΑΓΑΠΗ , περίπου εξήντα χαρακτήρες διατίθενται σε απλούς θνητούς, μεταξύ των οποίων: το "Ραδιόφωνο", το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε τα κτίρια από απόσταση, καθώς και να επικοινωνείτε με χαρακτήρες μακριά από σας. "Πυροβολικό" - ένα κτίριο το οποίο, όταν συνδέεται με ένα ηλεκτρικό κύκλωμα, είναι ικανό να κατευθύνει τη φωτιά σε συγκεκριμένες συντεταγμένες. "BFG" - ένα πολύ ισχυρό όπλο. "Ανιχνευτής κινήσεων" - μια συσκευή που λειτουργεί όταν διέρχεται κοντά του (αν το συνδέετε με εκρηκτικά, παίρνετε ένα ορυχείο που μπορεί να εκραγεί όταν προφέρετε κάποια λέξη στο ραδιόφωνο). σύμβολα για τη διακόσμηση και την οργάνωση της επικράτειας, με τα οποία μπορείτε να φυτέψετε δέντρα, να παράγετε παράθυρα μέσα σε τοίχους κ.ο.κ.
Μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας μόνο τέσσερα ενεργά σύμβολα - αρκεί να λάβετε, για παράδειγμα, "εργαλεία" και να εγκαταστήσετε ηλεκτρισμό στον οικισμό. Ή τέσσερα είδη "όπλων" για να γίνει στρατιώτης. Έτσι, δεν υπάρχουν τάξεις - όποιος θέλετε, επομένως θεωρήστε τον εαυτό σας.

Την ίδια στιγμή, ένας έμπειρος σύντροφος γύρισε μια μικρή εκκαθάριση σε ένα φυλάκιο - ανέβασε τοίχους και έσπασε μέσα από μια μικρή σπηλιά. Έκανε επίσης μια εφεδρική διαδρομή. Το σπίτι μας βρίσκεται στην άκρη ενός ψηλού λόφου, ώστε να μπορείτε να το προσεγγίσετε μόνο στη μία πλευρά. Αν ένας χαρακτήρας βρήκε ένα σύμβολο και το φέρει μαζί του, δεν κινείται τόσο δυνατά όσο και ελαφρώς, και πρέπει να σκοντάψει. Ωστόσο, ο Widz (ένα τέτοιο ψευδώνυμο) έκανε ένα μικρό βράχο, κατά μήκος του οποίου μπορείτε να περάσετε στη βάση από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Και στην ίδια βάση μας άφησε βήματα για να ανεβούμε σε περίπτωσ.

Θέλετε να πάμε παραπάνω;
επικοινωνήστε μαζί μας!ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 2105744607
Ακολουθήστε μας
Διαδώστε