Πώς να κάνετε μια γυναίκα να εκτοξεύσει κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο συντομότερος δρόμος για έναν γυναικείο οργασμό. Ο κόσμος του σεξ είναι γεμάτος ιστορίες και μύθους, και ένας από τους μεγαλύτερους μύθους είναι φυσικά αυτός του γυναικείου οργασμού. Αγγελίες σεξ με διαθέσιμες πόρνες στην Ελλάδα. Στην πραγματικότητα, όλοι οι γυναικείοι οργασμοί είναι πρακτικά αδύνατον να συμβούν, επειδή μια γυναίκα δεν μπορεί να εκσπερματώσει και, επομένως, είναι εντελώς αδύνατο να κάνεις μια γυναίκα να εκσπερματώσει!

Αυτό ήταν το σκεπτικό μέχρι τη δεκαετία του 1960. Σήμερα, είμαστε πολύ πιο προχωρημένοι στις μελέτες μας και πολλές γυναίκες έχουν επίσης βιώσει αυτή τη μορφή squirting-εκσπερμάτισης. Ωστόσο, εκτιμάται ότι το 90% των γυναικών δεν έχει βιώσει ποτέ εκσπερμάτιση με εκσπερμάτιση, ενώ το υπόλοιπο 10% έχει βιώσει. Σήμερα θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον γυναικείο οργασμό squirting για να μάθουμε τι ακριβώς είναι, τι τον προκαλεί και αν συνιστάται ή όχι. Τέλος, θα σας δώσουμε τις 7 καλύτερες συμβουλές για έναν γυναικείο οργασμό squirting, οπότε διαβάστε παρακάτω για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το συναρπαστικό θέμα!
Πώς να squirt μια γυναίκα και συνιστάται;

Συχνά λέγεται ότι ο γυναικείος οργασμός squirting δεν είναι τίποτα περισσότερο από ούρα που βγαίνουν από το σώμα μιας γυναίκας. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια: αν κοιτάξετε το χρώμα και το μυρίσετε (αν μπορείτε να το μυρίσετε), είναι πολύ διαφορετικό από τα ούρα. Αν και δεν είναι απολύτως σαφές από πού προέρχεται η εκσπερμάτιση, οι περισσότερες πηγές κάνουν λόγο για έναν αδένα ακριβώς στο άνοιγμα του κόλπου της γυναίκας. Η προέλευση μπορεί να είναι ασαφής, αλλά το ότι δεν πρόκειται για ούρα είναι τουλάχιστον απολύτως βέβαιο.

Είναι εύκολο να επαληθεύσετε αν πρόκειται για σύσταση. Στο Διαδίκτυο και σε βιβλία μπορεί κανείς να βρει πολυάριθμες μαρτυρίες γυναικών που έχουν βιώσει γυναικείο οργασμό από το squirting. Φυσικά, συνήθως οι άνδρες είναι αυτοί που κυριαρχούν σε αυτές τις αντιδράσεις, κυρίως επειδή έχουν καταφέρει να κάνουν μια γυναίκα να χύσει, αλλά και επειδή συχνά είναι μια από τις πιο έντονες στιγμές του σεξ. Δεδομένου ότι ο οργασμός με την εκσπερμάτιση είναι πολύ πιο έντονος από αυτόν που προκαλείται από τη διείσδυση ή τη διέγερση της κλειτορίδας, η αίσθηση στο κρεβάτι μετά το σεξ είναι πολύ καλύτερη, ειδικά για τη γυναίκα. Είναι πιο ικανοποιημένη και το σώμα της παράγει περισσότερες ουσίες που προκαλούν συναισθήματα ευτυχίας.

Ένας λόγος παραπάνω για να το δοκιμάσετε, φυσικά, αλλά πώς κάνετε μια γυναίκα να εκτοξεύσει; Αναζητήσαμε τις 7 καλύτερες συμβουλές και όλα τα απίθανα και μαγικά κόλπα που παραλείψαμε. Αν ακολουθήσετε αυτές τις επτά συμβουλές, οι πιθανότητες είναι ότι θα καταφέρετε να κάνετε μια γυναίκα να χύσει.

Συμβουλή 1: με την ησυχία σας

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με το σεξ είναι ότι οι γυναίκες και οι άνδρες δεν βιώνουν το σεξ με τον ίδιο τρόπο. Ενώ οι άνδρες γενικά επικεντρώνονται αποκλειστικά στην ίδια την πράξη, για τις περισσότερες γυναίκες είναι μια παρατεταμένη στιγμή οικειότητας. Έτσι, πάνω απ' όλα, πάρτε το χρόνο σας, βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται άνετα και ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως βιασύνη. Αν είναι έτσι, δεν θα αισθάνεται αρκετά άνετα για να αφεθεί εντελώς.

Συμβουλή 2: βρείτε το σημείο G

Για να προκληθεί ένας καλός οργασμός εκτόξευσης σε μια γυναίκα, είναι απαραίτητο να βρεθεί τουλάχιστον το σημείο G και κατά προτίμηση και το σημείο A. Η θέση αυτών των δύο σημείων είναι διαφορετική για κάθε γυναίκα, αλλά συνήθως θεωρείται ότι μπορείτε να βρείτε το σημείο G περίπου μισό δάχτυλο μέσα στον κόλπο, προς το κοιλιακό τοίχωμα (έτσι αν η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα, το δάχτυλο πρέπει να δείχνει προς τα πάνω για να βρείτε το σημείο G). Το σημείο Α είναι περίπου διπλάσιο από το βάθος του κόλπου και βρίσκεται προς την κατεύθυνση του ομφαλού, έτσι ώστε να δείχνει προς τα πάνω ακόμη και αν η γυναίκα είναι ξαπλωμένη. Μόλις βρεθούν αυτά τα δύο σημεία, είναι πολύ πιο πιθανό να έχετε έναν οργασμό εκτόξευσης.

Συμβουλή 3: Δοκιμάστε διαφορετικές τεχνικές

Φυσικά υπάρχουν διαφορετικές τεχνικές και κάποιες λειτουργούν καλύτερα με τον σύντροφό σας από άλλες, αλλά το κόλπο είναι πάνω απ' όλα να συνεχίσετε να διαφοροποιείστε. Όταν έχετε βρει μια μέθοδο που φαίνεται πραγματικά να λειτουργεί, συνεχίστε με αυτή την τεχνική και πάνω απ' όλα μη σταματήσετε. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές, όλες από τις οποίες είναι χρήσιμες για την επίτευξη οργασμού squirting:

- Περιβάλλει το σημείο G με ένα ή περισσότερα δάχτυλα.
- Διέγερση του σημείου Α με το μεσαίο δάχτυλο
- Διείσδυση, συνήθως από πίσω, που επιτρέπει στο πέος να αγγίξει το σημείο G και/ή το σημείο Α
- Τρίψιμο του σημείου G με ένα ή περισσότερα δάχτυλα

Με διαφορετικές τεχνικές, έχετε πολλές επιλογές να δοκιμάσετε και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας. Προσπαθήστε να διαβάσετε από τα σήματα του συντρόφου σας τι σκέφτεται. Αρκετά λεπτά ανάλυσης κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι πολύ ευνοϊκά στις περισσότερες περιπτώσεις.

Συμβουλή 4: η βρώμικη συζήτηση μπορεί να βοηθήσει

Η βρώμικη συζήτηση μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα να ξεπεράσει αυτό το σημείο και να επιτύχει έναν έντονο οργασμό. Ή μπορείτε να δεχτείτε ένα χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο.

Αν στον σύντροφό σας αρέσουν οι βρώμικες κουβέντες, αυτό σίγουρα συνιστάται. Αν δεν της αρέσει, είναι προτιμότερο να πείτε κάτι ωραίο για να την κάνετε να νιώσει πιο άνετα και χαλαρά κατά τη διάρκεια του σεξ. Αν δεν ξέρετε αν της αρέσουν τα βρώμικα λόγια, υπάρχει μόνο μία λύση: δοκιμάστε τα κατά τη διάρκεια του σεξ και δείτε πώς θα αντιδράσει! Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε εκτός κρεβατοκάμαρας, αλλά πολλές γυναίκες δεν έχουν ιδέα πώς θα αντιδράσουν κατά τη διάρκεια του ίδιου του σεξ.

Συμβουλή 5: Το σεξ είναι περισσότερο ψυχικό παρά σωματικό

Πριν σταματήσετε να διαβάζετε: Αυτό το σχόλιο ισχύει για τις περισσότερες γυναίκες ανάμεσά μας. Χωρίς καλή νοοτροπία, είναι αδύνατο για μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό, και ακόμη και η απόλαυση του σεξ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν η πίεση του να πρέπει να αποδώσει είναι πίσω από αυτό. Αν παραπονιέστε εδώ και εβδομάδες ότι δεν μπορείτε να χύσετε παρά τα όσα κάνετε, τότε είστε ήδη σε λάθος δρόμο. Πάνω απ' όλα, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πίεση, πιείτε ένα ποτήρι κρασί μαζί και κάντε της ένα μασάζ. Όλα αυτά μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία της σωστής συναισθηματικής κατάστασης για έναν λαμπρό οργασμό.

Συμβουλή 6: Σε πολλές περιπτώσεις το πείραγμα μπορεί να είναι χρήσιμο.

Το σεξ και ο οργασμός είναι για μια γυναίκα θέμα ενθουσιασμού, αλλά και κάποιας ελευθερίας. Είναι δυνατόν να επιτευχθούν και τα δύο πολύ εύκολα. Με τα πειράγματα, μπορεί κανείς εύκολα να πάει μια γυναίκα πολύ πιο μακριά και να προκαλέσει βίαιο οργασμό, ίσως ακόμη και εκσφενδονισμό. Αυτό το πείραγμα μπορεί να είναι αρκετά απλό- με τη διέγερση μπορείτε συνήθως να καταλάβετε πότε ο σύντροφός σας είναι κοντά στον οργασμό. Σε αυτό το σημείο, αρχίστε να κάνετε τη διέγερση λιγότερο έντονη, ώστε η κορύφωση να υποχωρήσει. Όταν υποχωρήσει, αρχίστε να χτίζετε ξανά. Μπορείτε εύκολα να το επαναλάβετε αυτό τρεις ή τέσσερις φορές για να την κρατήσετε σε διέγερση και στη συνέχεια να την αφήσετε να φτάσει σε πλήρη οργασμό. Αν θέλετε πραγματικά να την εκπλήξετε, κάντε το τρεις ή τέσσερις φορές στη σειρά κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά την πέμπτη φορά προχωρήστε μέχρι τέλους με τη μία.

Με αυτόν τον τρόπο θα την εκπλήξετε γρήγορα, και ακριβώς η συνεχής ένταση και η αύξηση του οργασμού είναι που μπορεί να τη βοηθήσει να βιώσει έναν οργασμό με πολύ μεγαλύτερη σιγουριά. Όλα είναι θέμα νοοτροπίας!

Συμβουλή 7: Η διπλή διέγερση είναι διπλή ευχαρίστηση

Η διπλή διέγερση επιτρέπει σε μια γυναίκα να τελειώσει πιο έντονα από ποτέ. Ο ευκολότερος τρόπος είναι το κολπικό δάκτυλο, διεγείροντας το σημείο G, το σημείο A ή και τα δύο, ενώ χρησιμοποιείτε τον αντίχειρα ή ένα άλλο χέρι για να διεγείρετε την κλειτορίδα. Μια άλλη επιλογή είναι για τους πιο έμπειρους εραστές. Κατά τη διάρκεια του σεξ μπορείτε να την πάρετε από πίσω, έτσι ώστε το πέος να διεγείρει το σημείο G. Αυτό λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα, ενδεχομένως με ένα μαξιλάρι ή μια κουβέρτα κάτω από τη λεκάνη της. Στη συνέχεια, καθοδηγήστε την προς τα πίσω, ενώ εσείς ή ο σύντροφός σας διεγείρετε την κλειτορίδα της με τα δάχτυλά σας. Με την πολλαπλή διέγερση, η γυναίκα είναι πιθανό να βιώσει έναν σημαντικό οργασμό, με την πιθανότητα ενός γυναικείου οργασμού εκτόξευσης να είναι σίγουρα παρούσα!

Ο γυναικείος οργασμός squirting, σίγουρα δεν είναι μύθος

Πώς κάνεις μια γυναίκα να χύσει; Ο γυναικείος οργασμός από το squirting δεν είναι σίγουρα ένας μύθος και με αυτές τις πληροφορίες και τα κόλπα θα πρέπει να γίνει πιο εύκολο να κάνετε μια γυναίκα να εκσπερματώσει. Σίγουρα θα αυξήσει την απόλαυση στο κρεβάτι και πιθανώς θα είναι ο πιο έντονος οργασμός που είχε ποτέ. Πάνω απ' όλα, αφιερώστε χρόνο για να δοκιμάσετε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Θέλετε να πάμε παραπάνω;
επικοινωνήστε μαζί μας!ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 2105744607
Ακολουθήστε μας
Διαδώστε
1653361d16a3373f3b1848ebfe093324