Λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα τερματίζει μια σχέση Ακολουθούν 5 λόγοι για τους οποίους μια γυνα

Όταν είσαι τρελά ερωτευμένος με τη φίλη σου, συχνά δεν σκέφτεσαι το τέλος της σχέσης. Είναι λογικό και συχνά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ωστόσο, είναι καλό να γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα τερματίζει μια σχέση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποτρέψετε τη διάλυση της σχέσης σας. Ένας άντρας που απατά και πηδιέται με πόρνες και συνοδούς δεν έχει καμία ελπίδα.
Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα τερματίζει μια σχέση.

Είτε είστε σε μια σχέση για ένα μήνα, ένα χρόνο ή αρκετά χρόνια, πάντα μπορεί να συμβεί ότι η φίλη σας αποφασίζει να τερματίσει τη σχέση σας. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα τερματίζει μια σχέση; Θα σας πούμε.

1. Δεν προσπαθείτε αρκετά σκληρά πια.

Ειδικά αν είστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να το θεωρείτε δεδομένο. Για παράδειγμα, δεν ντύνεστε πια καλά ή δεν αγοράζετε παρορμητικά ένα μπουκέτο λουλούδια. Αν τα πράγματα πάνε καλά μεταξύ σας, μπορείτε να υποθέσετε ότι του ή της αρέσετε ούτως ή άλλως. Προσπαθήστε λοιπόν να δείξετε με μικρούς και μεγάλους τρόπους ότι εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι είναι υπέροχη.

2. η κοινή σας ανάπτυξη είναι στάσιμη

Σε μια σχέση, είναι πολύ σημαντικό να μοιράζεστε ο ένας τα ορόσημα του άλλου. Όταν αποφοιτάτε και οι δύο ή όταν παίρνετε και οι δύο προαγωγή, δημιουργείται μια σύνδεση. Ένας από τους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα τερματίζει μια σχέση μπορεί να είναι ότι η ανάπτυξή της έχει μείνει στάσιμη. Για παράδειγμα, δεν συμμετέχει πλέον στα πράγματα που βιώνει ή είναι απασχολημένη με εντελώς διαφορετικά πράγματα.

3. έχετε απομακρυνθεί

Αισθάνεστε μερικές φορές ότι ζείτε με έναν συγκάτοικο αντί για τη φίλη σας; Ή μήπως δεν βλέπετε πλέον τη διαφορά ανάμεσα στη φίλη σας και σε άλλες γυναίκες; Τότε μπορεί να έχετε απομακρυνθεί. Προσπαθήστε να μιλάτε και να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον. Ελέγξτε τι θέλει μια γυναίκα σε μια σχέση. Η συναισθηματική απόσταση μπορεί να είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα τερματίζει μια σχέση.

4. Δεν είναι πια ερωτευμένη (ακόμη και αν σας αγαπάει ακόμη).

Πρόκειται για μια οδυνηρή αλλά μη αναστρέψιμη κατάσταση. Σας αγαπάει ακόμα, αλλά της λείπουν οι πεταλούδες στο στομάχι της και το πάθος της αρχής. Στις μακροχρόνιες σχέσεις, δεν είναι απαραίτητο να στέλνετε εκατοντάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την ημέρα και να είστε μαζί κάθε μέρα. Ωστόσο, μια μορφή ξεμυαλίσματος όπου απολαμβάνει να είναι μαζί σας και σας σκέφτεται πολύ είναι ένα σημαντικό θεμέλιο.

5. Έχει ερωτευτεί κάποιον άλλον.

Αυτός ο λόγος πονάει επίσης. Τα συναισθήματα για κάποιον άλλον είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα τερματίζει μια σχέση. Σε αυτή την περίπτωση, έχει βρει κάποιον άλλον με τον οποίο συνεχίζει να βιώνει αυτές τις πεταλούδες, το πάθος και τα συναισθήματα αγάπης. Το φοβάστε αυτό; Δείτε τα 7 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σας είναι μια χαρά για να δείτε αν όλα πάνε καλά μεταξύ σας.

Θέλετε να πάμε παραπάνω;
επικοινωνήστε μαζί μας!ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ή τηλεφωνικά στο 2105744607
Ακολουθήστε μας
Διαδώστε
7d2382fa6d06c31d5a88939f05e8b492